cart

Het ontstaan van Duinen Zathe

Weet jij hoe wij zijn begonnen met ons pretpark?

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier. Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit met het gezin. Het populaire Verkeerspark is onderdeel van Duinen Zathe. Hier kun je zelf je rijbewijs halen.

Ons park te Appelscha is begonnen als koffie- en theeschenkerij. Hier plaatste de eigenaar zelf houten speeltoestellen. Geleidelijk aan werd alles moderner. Er kwamen steeds meer grote moderne attraccties: autoscooters, oldtimers, een carrousel en een achtbaan. Later kwamen onder andere het spookhuis en het theater erbij.

In 2002 werd het attractiepark verplaatst van de Boerestreek naar de Noorder Es in Appelscha. Zo kon het park nóg meer uitbreiden.

Compleet dagje uit

Verkeers- en Attractiepark duinen Zathe is nu uitgegroeid tot hét pretpark voor een compleet en betaalbaar dagje uit. Voor één entreeprijs krijg je toegang tot het park, inclusief eten en drinken.

Duinen Zathe is een overzichtelijk en sensationeel park in Noord-Nederland, vol spannende attracties en theater. Gezellig voor het hele gezin, ideaal voor een schoolreis, familiedag, personeelsfeest of ander spetterend evenement!

Dit alles in een mooie groene omgeving, waar naast attracties ook nog diverse speeltoestellen zijn opgesteld, zoals schommels, wipwappen, luchtkussens en een zandbak.

Kom binnenkort ook langs!

bestel hier alvast online je kaartjes

Bestel nu je e-tickets

Onze leukste attracties

in welke attractie ga jij altijd vaker dan één keer?


Over ons
Super Nova

Heb jij altijd al willen weten hoe het voelt om door de golven te surfen? Vandaag ben jij een echte surfer! Hopelijk heb je geen hoogtevrees..

Over ons
Flying Heli's

Helikopter, helikopter. Vanaf boven heb je een fantastisch uitzicht over het park. Vlieg je mee?

Over ons
The London City Coaster

Alleen voor echte waaghalzen! Met het hoogste punt van 14 meter is The London City Coaster alleen geschikt voor echte bikkels. Hou jij van snelheid en heb je geen hoogtevrees?

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!