Heb een onvergetelijke dag met al je vriendjes en vriendinnetjes!

Attractiepark Duinen Zathe heeft voor de jarigen iedere dag feest, jij kunt iedere dag jouw verjaardagsfeestje hier vieren. Bij binnenkomst ligt er een verrassing voor jouw en al je vriendjes klaar!

Om jouw kinderfeestje helemaal feestelijk te maken, kun jij in het restaurant samen met jouw vriendjes genieten van een heerlijke frites, snack, sauzen, limonade, fruit of een heerlijk broodje. Tevens kun je zelf aan het einde van jouw feestje een heerlijk ijsje uitzoeken. En dit alles is all-inclusive! En voor de papa’s en mama’s is er natuurlijk ook koffie en thee!

Check onderaan deze pagina of jouw kinderfeestje voldoet aan de voorwaarden.

Entreeprijs kinderfeestje

Jarig kind all-inclusive Gratis
Entree gastkinderen / -ouders all-inclusive € 14,00 p.p.

Voor-een-onvergetelijke-dag-1024x724

 

Voorwaarden

  • Kinderfeestje: Het vieren van het feestje van een jarig kind samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.
  • Minimaal 6 kinderen, inclusief de jarige en maximaal 2 volwassenen.
  • Kinderfeestjes alleen mogelijk wanneer het gevierd wordt 1 maand voor of na je verjaardag, bij de entree kassa wordt daarom om legitimatie van de jarige gevraagd. Ben jij in de winter jarig, dan is het altijd nog mogelijk om het feestje bij ons te vieren. Vermeld dit in de mail die jij stuurt er even bij.
  • Reserveren vooraf gewenst.
  • Kinderfeestjes zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Meer informatie, vragen of reserveren?

Wilt u meer informatie ontvangen, heeft u vragen of wilt u reserveren neem dan contact met ons op via het contact formulier of telefonisch, 0516 – 430395.