Educatie & Actie!

Vanaf 4 april 2020 zijn wij weer geopend voor een nieuw spetterend seizoen! Met ook dit jaar weer het verkeerscircuit met agent Bromsnor. Agent Bromsnor gaat dit jaar de kinderen extra controleren bij het verkeerscircuit, weet iedereen de verkeersregels? Verkeersborden, rotondes en stoplichten, jij komt ze allemaal tegen bij ons op het verkeerscircuit. Agent Bromsnor geeft vanuit de verkeerstoren instructies aan de kinderen en wie niet stopt voor het rode verkeerslicht, krijgt een bekeuring! Om het nog completer te maken voor de kinderen is het ook mogelijk om je rijbewijs te halen.

Kinderen raken niet uitgespeeld op de sensationele ‘Hara Kiri’, drie reusachtige waterglijbanen, waarbij je met een bootje naar beneden sjeest! Of wat dacht je van de ‘Super Nova’, hier waan jij je een surfer die meters hoge golven trotseert. En de ‘Flying heli’ vliegt twaalf meter hoog en geeft een schitterend uitzicht over het park. Ook de ‘Flying Swing’ is super cool. Je zweeft in een gondel, onder een gekleurde vlinder, hoog door de lucht. De draaimolen, het griezelige spookhuis, de botsauto’s, de achtbaan met ‘Spur de rups’ en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet overslaan. Het piratenschip met piratendorp, vulkaan eiland, de luchtkussens en alle andere klim- en klautertoestellen zorgen voor nog veel mee plezier, vermaak en vertier! Dit samen met het trapcircuit zorgt voor een onvergetelijk dag met een educatief karakter!

Een complete dag

Om de dag compleet te maken heeft attractiepark Duinen Zathe het smikkelmenu wat jij eventueel kunt uitbreiden met een snack. Het smikkelmenu bestaat uit limonade voor de gehele dag, frites met mayonaise en een ijsje. Het smikkelmenu wordt geserveerd op het afgesproken tijdstip. Er kan gegeten worden in het sfeervolle overdekte restaurant en ook buiten op het terras, met uitzicht over het park.  Meesters, juffen en alle andere begeleiders kunnen de hele dag onbeperkt koffie of thee nuttigen.

Met een dagje Duinen Zathe zijn de kinderen tevreden, maar niet onbelangrijk de begeleiders ook!

Extraatje!

Wie wil nou niet zijn of haar rijbewijs al halen op de basisschool? Scholen kunnen het rijbewijs voor €1,50 per stuk aanschaffen, dit is maar liefst € 1,50 korting op de reguliere prijs.

Vroegboekkorting!

Boek jij de schoolreis voor 1 maart 2020 dan krijg je per persoon €0,50 korting op de entreeprijs.
Boek jij de schoolreis tussen 1 maart 2020 en 1 april 2020 dan krijg je per persoon €0,25 korting op de entreeprijs.

Prijzen 2020

Entree leerlingen en begeleiders € 8,50 p.p.
1 begeleider per 10 leerlingen Gratis entree
Rijbewijs voor leerlingen € 1,50 p.st.
Smikkelmenu* € 2,50 p.p.
Snack** € 1,00 p.p.
Parkeren auto’s/bussen Gratis

*Smikkelmenu: Limonade voor de gehele dag, frites met mayonaise en een ijsje
**Snack: Frikadel of kroket
Er is voor de begeleiding de gehele dag onbeperkt koffie en thee!

Schoolreis boeken? Klik op onderstaande button!

Schoolreis reserveren

 

Weetjes!

  • Attractiepark Duinen Zathe is een stoer, overzichtelijk park voor alle kinderen van de basisschool.
  • Wij houden rekening met allergieën en diëten, geef dit tijdig door dan zorgen wij voor een alternatief.
  • Schoolreisjes zijn bij ons altijd van harte welkom, maar wij stellen het zeer op prijs als u vooraf reserveert.
  • Er is een leuke shop aanwezig waar de leerlingen een leuk souvenirtje kunnen kopen voor thuis.
  • Er is geen omroepsysteem aanwezig in het park.
  • Het park is toegankelijk voor minder valide, er is tevens een aangepast toilet aanwezig.
  • Op rustige dagen kunt u zelf een tijd afspreken bij het restaurant om gezamenlijk te eten, op andere dagen krijgt u deze tijd door bij binnenkomst.
  • Gelieve de schoolreis op de dag van aankomst contant of per pin te betalen, is dit niet mogelijk geef dit dan tijdig aan ons door.