Over de omgeving

Wilt u meer weten over Appelscha en omgeving, bezoek dan eens Appelscha.nl. U vind hier informatie over dagjes uit, arrangementen, overnachtingen, inwoners en er is een online agenda met de leukste uitjes in de omgeving.
www.appelscha.nl

Overnachten in Appelscha & omgeving

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg is een veelzijdig vakantiepark aangelegd op een omvangrijk natuurterrein. Het park is van vele faciliteiten voorzien, waardoor het een leuke camping is voor het hele gezin.
Meer informatie op de website van RCN de Roggeberg.

Camping Alkenhaer

Camping Alkenhaer in Appelscha is een rustige en kindvriendelijke camping nabij het Drents- Friese Wold en Fochtelooerveen. Het is een gezellige familiecamping met goede faciliteiten op de grens van Friesland en Drenthe.
www.campingalkenhaer.nl

Overnachten in de omgeving van Appelscha 

Vakantiehuizen in Friesland, een groot en divers aanbod aan vakantiehuizen in de omgeving van Appelscha.
www.heerlijkehuisjes.nl

“Groot aanbod van campings en vakantieparken in de Nederlandse natuur! Aan het strand of in de bossen, alles is mogelijk.”
www.molecaten.nl

Residence de Eese in de Bult

Residence de Eese is een zeer actief vakantiepark gelegen in De Bult (Steenwijk) met groepsaccommodaties, chalets, stacaravans  en camping. Het park is het gehele jaar door geopend.
www.residencedeeese.nl

Bungalowpark Bosmeer in Noordwolde 

Bungalowpark Bosmeer in Noordwolde is park voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het is een kleinschalig en ruim opgezet bungalowpark in een groene omgeving. Het park ligt op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel.
www.bosmeer.nl

Het land van Bartje in Ees

Op Landal Het Land van Bartje is zoveel te beleven. Een ritje op de pony, knutselen in de Bollo Club of plons met het gezin in het zwembad dat bij mooi weer wordt omgetoverd tot openluchtzwembad.
Meer informatie op de website van Het Land van Bartje.

Hof van Saksen

Het meest luxe vakantie van Nederland, met erg veel kindvriendelijke faciliteiten. Je vindt hier o.a. superglijbanen, educatieve activiteiten en nog veel meer.
Meer informatie kunt u vinden op de website Hof van Saksen aanbiedingen

De Koeien van Sinnige

Overnachten bij de Koeien van Sinnige in een luxe appartement. In het appartement overnacht je dichtbij de koe, dichtbij de boer en dichtbij de natuur. Met al het goede wat het boerenleven te bieden heeft.
Meer informatie kun je vinden op de website https://dekoeienvansinnige.nl/overnachten/

 

Zwembaden

Molenduinbad in Norg
Een gezellig, kindvriendelijk subtropisch zwembad en biedt vermaak voor jong en oud. Er is een grote glijbaan, een stroomversnelling en om te relaxen kun je in het Turks stoombad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje  met vermaak. Meer informatie kunt u vinden op de website www.molenduinbad.nl

Bosbad Appelscha
Het bosbad is een verwarmd openluchtzwembad, met glijbanen, duikplanken, een waterspeeltuin en een grote zonneweide. Zowel jong als oud kan zich prima vermaken in het Bosbad Appelscha. Het zwembad is geopend vanaf mei t/m september, openingstijden kunnen variëren. Meer informatie hierover vindt u op de website https://www.laco.eu/locatie/appelscha/