cart

Duinen Zathe Plaza voor jouw bedrijf

Voor een geslaagd evenement

Let op: Tot nadere toelichting van de overheid mogen wij helaas geen groepen ontvangen. Indien de regels versoepeld worden, ontvangen wij jullie uiteraard graag voor een geslaagd bedrijfsevenement!

Voor bedrijfsfeesten, vergaderingen, cursusssen en congressen ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze Duinen Zathe Plaza is namelijk zeer geschikt voor grote evenementen en biedt elke organisatie een passend arrangement. In onze vergaderruimtes kun je terecht voor onder andere managementbijeenkomsten, bedrijfstrainingen, cursussen en andere kleinschalige vergaderingen. Organiseer je een congres? Of een product- of bedrijfspresentatie? Wij zijn er zeker van dat onze grote sfeervolle zaal goed zal bevallen. Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen om ter plekke onze zalen te bekijken en de arrangementen door te nemen.

Arrangementen voor vergaderingen zijn er al voor groepen vanaf tien personen. Momenteel zijn deze echter niet toegestaan.

Nóg meer redenen voor jouw evenement bij Duinen Zathe!

  • Gratis parkeren
  • Grote, sfeervolle binnenzaal
  • Buffet mogelijk
  • Toegankelijk voor mindervaliden

Jouw evenement bij Duinen Zathe!

Wij houden de richtlijnen en versoepelingen van de overheid nauwlettend in de gaten. Wij hopen zo snel mogelijk weer groepen te mogen ontvangen. Tot die tijd ben je natuurlijk ook van harte welkom in ons park samen met het gezin!

Reserveer hier je e-tickets

Kom binnenkort ook langs!

bestel hier alvast online je kaartjes

Bestel nu je e-tickets

Onze leukste attracties

in welke attractie ga jij altijd vaker dan één keer?


Bedrijven
Verkeerscircuit

Zelf de snelweg op en over de rotonde! Op het verkeerscircuit ben jij de chauffeur. Haal je ook je eigen rijbewijs?

Bedrijven
Super Nova

Heb jij altijd al willen weten hoe het voelt om door de golven te surfen? Vandaag ben jij een echte surfer! Hopelijk heb je geen hoogtevrees..

Bedrijven
Flying Heli's

Helikopter, helikopter. Vanaf boven heb je een fantastisch uitzicht over het park. Vlieg je mee?

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!