Attractiepark Duinen Zathe is een stoer, overzichtelijk park voor het hele gezin!

Een dagje Duinen Zathe is vet cool. Kinderen raken niet uitgespeeld op de sensationele ‘Hara Kiri’, drie reusachtige waterglijbanen, waarbij je met een bootje naar beneden sjeest! Of wat dacht je van de ‘Super Nova’, hier waan jij je een surfer die meters hoge golven trotseert. En de ‘Flying heli’ vliegt twaalf meter hoog en geeft een schitterend uitzicht over het park. Ook de ‘Flying Swing’ is super cool. Je zweeft in een gondel, onder een gekleurde vlinder, hoog door de lucht. De draaimolen, het griezelige spookhuis, de botsauto’s, de achtbaan met ‘Spur de rups’ en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet overslaan. Het piratenschip met piratendorp, vulkaan eiland, de luchtkussens en alle andere klim- en klautertoestellen zorgen voor nog veel mee plezier, vermaak en vertier!

Op het Verkeerscircuit zijn de kinderen een echte chauffeur, ‘leren invoegen, parkeren of met de auto naar de garage,’ het hoort er allemaal bij. De achtbaan, The London City Coaster is een echte familie achtbaan. Houdt jij van hoogte en snelheid, dan moet je zeker een ritje wagen in deze nieuwe achtbaan samen met jouw papa en mama!

Jij betaalt één entreeprijs en hiervoor heb jij toegang tot alle attracties inclusief eten & drinken!

Om je dag compleet te maken, hebben wij een all-inclusive entreeprijs. Toegang tot alle attracties inclusief eten & drinken! De gehele dag zit er onbeperkt koffie, thee, cappuccino, diverse soorten limonade, frites, snacks, sauzen, dagsoep, broodjes, fruit en waterijs bij de prijs inbegrepen. Jij kunt dit zelf afhalen in ons restaurant.

Bekijk onder het menu ‘attracties’ alle attracties met specificaties. Je vindt er onder andere de snelheid van de attracties, foto’s en of jij met je vriendje of vriendinnetje samen in de attractie mag!