Doldwaze avonturen beleven en de hele dag ravotten!

Attractiepark Duinenzathe is één van de leukste pretparken in Nederland! Bij Duinenzathe beleeft u met uw gezin doldwaze avonturen en kunnen de kids de hele dag ravotten en instappen in alle spannende attracties! Er zijn niet alleen stoere attracties, maar ook voor de allerkleinsten onder ons zijn er diverse speeltoestellen, glijbanen, luchtkussens en een zandbak. Een gezellig, compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin!

All-inclusive voor het hele gezin

De hele dag slepen met tassen vol met eten en drinken is niet meer nodig dankzij het All-inclusive arrangement. U betaalt voor een compleet verzorgde dag voor kinderen 1 tot 2 jaar €5,- en vanaf 3 jaar slechts €15,50 per persoon! Hier zit de dagentree en onbeperkt eten en drinken bij inbegrepen! Een dagje met het hele gezin naar Duinenzathe is dus heel betaalbaar, daar hoeft u het zeker niet om te laten!

Duinenzathe biedt méér dan alleen dagentree voor de attracties. Ook zijn er diverse arrangementen voor het organiseren van kinderfeestjes, schoolreizen, familiedagen of een personeelsfeest!

Kies daarom voor een dagje uit naar Duinenzathe: één van de leukste pretparken in Nederland!

Voor-een-onvergetelijke-dag

Meer informatie, vragen of reserveren?

Wilt u meer informatie ontvangen over feesten, schoolreizen, personeelsuitjes of direct reserveren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0516 – 430395.

Praktische weetjes

  • U kunt gratis parkeren
  • Er zijn kluisje aanwezig voor waardevolle spullen
  • Er is een babyroom aanwezig
  • Honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd
  • Het park is rolstoelvriendelijk