Vacature parkmedewerker

Ben jij de gezellige en vrolijke helpende hand bij onze attracties?

Wij hebben veel attracties waarbij iedere dag een medewerker aanwezig dient te zijn deze te bedienen en de gasten te helpen. Jij bent ons visitekaartje; terwijl gasten staan te wachten maak jij een praatje. Tevens ben jij degene die goed let op alle veiligheidsvoorschriften en die ervoor zorgt dat alles verloopt volgens de procedures.

Je zult veel in contact zijn met de gasten. Daarom is het belangrijk dat je klantvriendelijk en gastvrij bent. Ook zal je flexibel moeten zijn: geen dag is het hetzelfde, waardoor ook de werktijden zullen variëren.

Functie-eisen

– Representatief
– Flexibel inzetbaar
– Klantvriendelijk
– Weet van aanpakken
– Binnen een straal van 20 km woonachtig
– Minimaal 16 jaar

Wij zoeken medewerkers voor doordeweekse dagen, weekenden en vakanties. Zoek jij een leuke baan of ben jij examenkandidaat/schoolverlater, dan zoeken wij jou!

Wij bieden een zeer uitdagende afwisselende baan in een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Het betreft een vacature voor de periode van 4 april t/m 1 november 2020. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team ben jij woonachtig in de omgeving van Appelscha? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Solliciteren

Stel een goede sollicitatiebrief op, voorzien van CV en pasfoto. Stuur deze naar administratie@duinenzathe.nl o.v.v. Sollicitatie Park of stuur per post naar; Attractiepark Duinen Zathe, Noorder Es 1, 8426 GW APPELSCHA.

Ben jij scholier of examenkandidaat, dan kun jij ook solliciteren middels het onderstaand formulier. Wij ontvangen graag het formulier volledig ingevuld retour, deze kan jij mailen naar administratie@duinenzathe.nl.

Sollicitatieformulier park Sollicitatieformulier Parkmedewerker