Organiseer uw familiedag bij attractiepark Duinen Zathe en heb een onvergetelijk dag!

Wanneer u een familiedag organiseert wilt u graag alles goed geregeld hebben, dit kan bij attractiepark Duinen Zathe. U betaalt bij ons één entreeprijs, waarmee u toegang heeft tot alle attracties inclusief eten & drinken; Koffie, thee, limonade, frites, sausen, snacks, broodjes ham of kaas, soep en ijs. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

Mocht u toch nog graag wat extra’s erbij willen hebben om de dag net wat specialer te maken, dan behoort dit tot mogelijkheden. Er is een speciale verkoophoek waar wij gebak, koek, frisdrank en ander lekkers verkopen.

Begin de dag met koffie en gebak!

Voor families, groepen of speciale gelegenheden is er de mogelijkheid om gebak te reserveren. Wij zorgen er dan voor dat er gebak voor u klaar staat in de verkoophoek. U kunt dan zelf een plekje zoeken in het restaurant of op het terras. Binnen bij het restaurant kunt u dan in de koffiecorner zelf koffie, thee of limonade voor een ieder halen. De kosten van het gebak zijn niet bij de entreeprijs inbegrepen, u betaald per gebakje € 2,95. Wanneer u met meer dan 10 personen bent, horen wij graag vooraf of u gebruik wil maken van onze gebakservice.

 

 

familiedag-super-gezellig

 

 

Meer informatie, vragen of reserveren?

Wilt u meer informatie ontvangen, heeft u vragen, andere wensen of wilt u reserveren neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.