Groepen vanaf 20 personen betalen slechts € 15,00 per persoon entree.

Je hebt toegang tot alle attracties en onbeperkt eten en drinken!

Voor groepen is er veel te beleven in Attractiepark Duinen Zathe. Het park biedt voor alle leeftijden een leuk dagje uit. Voor de kleinsten zijn er de Flying heli’s, de Oldtimers, de Draaimolen en de Apenkooi. Tevens zijn er in het park op diverse plaatsen schommels, klim- en klautertoestellen, luchtkussens en een zandbak. Voor de jeugd zijn er stoere en spannende attracties, waaronder de sensationele waterglijbaan, the London City Coaster, de Hara Kiri en de spannende Super Nova. En je mag natuurlijk het verkeerscircuit niet vergeten, waar jij in de gaten wordt gehouden door onze eigen agent! Houdt jij je aan de verkeersregels?! ‘Het attractiepark voor jong en oud!’

spur-schoolreisje

All-inclusive restaurant

Om de dag compleet te maken biedt het restaurant voor groepen verschillende mogelijkheden. Je kunt hier heerlijk genieten van frites, snacks, een dagsoepje of een heerlijk broodje. Tevens kan iedereen zelf bij het restaurant koffie, thee of limonade halen. Dit alles is all-inclusive.
Er is binnen in het restaurant voldoende ruimte voor iedereen en tevens is er een terras in het park, waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht.

Let op:
Groepstarief is alleen geldig in de weekenden, op feestdagen en in de vakanties.

Meer informatie, vragen of reserveren?

Wilt u meer informatie ontvangen, heeft u vragen of wilt u reserveren neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch, 0516 – 430395.