cart

Ik ben Spur

Hoi allemaal!

Misschien heb je mij wel eens gezien of ken je mij al wel!

Ik ben Spur en woon samen met Doris in de Droomboom. Wij hebben het onwijs naar ons zin op het park. We mogen namelijk in alle attracties! Mijn favoriet is de Big Apple, maar ik vind het ook heel leuk om te racen op het verkeerscircuit.

Wat ik het √°llerleukste vind, is dat ik af en toe met jullie op de foto mag! Dan kan ik gekke bekken trekken en een gek dansje doen. Ik ben namelijk dol op dansen! Wat ik ook heel graag doe is knutselen en taarten bakken. Ik ben alleen een beetje onhandig. Ik laat vaak dingen vallen en maak soms per ongeluk de hele keuken vies, oeps!

Wil je me een keer ontmoeten? Ik speel vaak in het park en dan mag je altijd met mij op de foto! Hopelijk zie ik je snel!

Koop je ticket naar Spur

Download de enige echte Spurplaat!

Dit moet je weten voor jouw dagje Duinen Zathe!

 

  • Gratis parkeren
  • Veilig, overzichtelijk en kindvriendelijk park
  • Het park is grotendeels toegankelijk voor mindervaliden
  • Compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken

 

All-inclusive restaurant

Bij Duinen Zathe verzorgen we jouw dag tot in de puntjes. Weg met stres over het meebrengen van een lunch. Ons all-inclusive restaurant biedt verschillende mogelijkheden. Je kunt hier heerlijk genieten van friet, snacks, soep en broodjes. Drinken kun je zelf bij het restaurant halen. Pak zoveel je wilt en geniet op ons mooie terras in het park!

Kom binnenkort ook langs!

bestel hier alvast online je kaartjes

Bestel nu je e-tickets

Onze leukste attracties

in welke attractie ga jij altijd vaker dan één keer?


Ontmoet Spur
Super Nova

Heb jij altijd al willen weten hoe het voelt om door de golven te surfen? Vandaag ben jij een echte surfer! Hopelijk heb je geen hoogtevrees..

Ontmoet Spur
Flying Heli's

Helikopter, helikopter. Vanaf boven heb je een fantastisch uitzicht over het park. Vlieg je mee?

Ontmoet Spur
The London City Coaster

Alleen voor echte waaghalzen! Met het hoogste punt van 14 meter is The London City Coaster alleen geschikt voor echte bikkels. Hou jij van snelheid en heb je geen hoogtevrees?

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!