Het perfecte dagje uit in Friesland!

Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud. Het Verkeerscircuit van Verkeerspark Assen is geïntegreerd en er is een super snelle familieachtbaan, The London City Coaster. Op het Verkeerscircuit zijn de kinderen een echte coureur in hun trapauto, ‘voorrang verlenen, invoegen en tanken bij het tankstation’ het kan allemaal. De kinderen leren op een speelse manier alles over het verkeer. Onze achtbaan, is een echte ‘eyecatcher!’ De grote groen met paarse achtbaan is ca. 14 meter hoog en een echte familieachtbaan.

Ontstaan van ons pretpark

Attractiepark Duinen Zathe te Appelscha is rond 1958 begonnen als koffie- en theeschenkerij. De eigenaar destijds bouwde zelf houten speeltoestellen en plaatste deze op zijn terrein, achter en naast de koffie- en theeschenkerij. Geleidelijk aan werd alles gemoderniseerd en werd de achterzaal gebruikt als dancing. Rond 1970 werd het gehele complex overgenomen en grondig verbouwd.

De speeltuin kwam meer op de achtergrond en er kwamen grote moderne attracties: autoscooters, oldtimers, een carrousel, cake walk en een waterorgel. Een aantal jaren later werd er nog verder uitgebreid, er kwamen steeds meer attracties bij, waaronder een spookhuis, love boat en een heus theater.
Dagje Duinen Zathe Altijd leuk

In 1984 werd het park overgenomen door de huidige familie. Deze hebben het park verder uitgebreid, waardoor er steeds meer naamsbekendheid onstond.  In 2002 werd attractiepark Duinen Zathe verplaatst van de Boerestreek (midden in het dorp) naar de Noorder Es in Appelscha, dit in verband met ruimte gebrek voor uitbreiding.

Modern park

Attractiepark Duinen Zathe is nu uitgegroeid tot hét pretpark voor een compleet en betaalbaar dagje uit. Een overzichtelijk en sensationeel park in Noord-Nederland vol spannende attracties en theater. Gezellig voor het hele gezin, ideaal voor een schoolreis, familiedag, personeelsfeest of ander spetterend evenement!

Dit alles in een mooie groene omgeving, waar naast attracties ook nog diverse speeltoestellen zijn opgesteld, zoals schommels, wipwappen, luchtkussens en een zandbak.