cart

Het leukste uitje van Friesland!

Wil je een dagje weg met het gezin of zoek je een leuke bestemming voor een schoolreisje of kinderfeestje? Kortom: zoek jij naar het leukste uitje van Friesland? Stop dan met zoeken!

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe is door de ANWB wederom verkozen tot ‘het leukste uitje van Friesland’. Het pretpark, gelegen in Appelscha in Friesland, is de perfecte bestemming voor een leuk dagje weg.

Bestel hier je e-tickets

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Het attractiepark biedt veel voordelen. Het park is allereerst heel overzichtelijk, waardoor het zeer geschikt is voor families met kleine kidneren. Daarnaast heeft Duinen Zathe veel verschillende speeltoestellen en attracties, zoals achtbaan ‘Spur & De Grote Appel‘, het spookhuis en de botsbootjes. Ben je toch op zoek naar iets educatiefs? Het verkeerspark uit Assen is verhuisd naar attractiepark Duinen Zathe! Op het verkeerscircuit leren kinderen rijden, invoegen en parkeren. Ze kunnen zelfs hun eigen gepersonaliseerde rijbewijs halen! Hoe leuk is dat? Ook kunnen zij op de foto met Spur en Doris, die regelmatig door het park lopen.

All-inclusive attractiepark

Een dagje Duinen Zathe is een dag zonder zorgen. Onze entreeprijzen zijn namelijk all-inclusive. Dit betekent dat je voor één bedrag toegang hebt tot alle attracties, inclusief onbeperkt eten en drinken!

Openingstijden

Vanaf zaterdag 16 mei 2020 is Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe weer geopend voor een nieuw en spetterend seizoen! Bekijk hier onze exacte openingstijden.

Koop hier je e-tickets

Kom binnenkort ook langs!

bestel hier alvast online je kaartjes

Bestel nu je e-tickets

Onze leukste attracties

in welke attractie ga jij altijd vaker dan één keer?


Leukste uitje van Friesland
Verkeerscircuit

Zelf de snelweg op en over de rotonde! Op het verkeerscircuit ben jij de chauffeur. Haal je ook je eigen rijbewijs?

Leukste uitje van Friesland
Super Nova

Heb jij altijd al willen weten hoe het voelt om door de golven te surfen? Vandaag ben jij een echte surfer! Hopelijk heb je geen hoogtevrees..

Leukste uitje van Friesland
Flying Heli's

Helikopter, helikopter. Vanaf boven heb je een fantastisch uitzicht over het park. Vlieg je mee?

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!