cart

Schoolreisje bij Duinen Zathe

Kom jij ook naar het leukste uitje van Friesland?

Let op: In verband met het coronavirus zijn groepen op dit moment niet toegestaan. Dit geldt dus ook voor schoolreisjes. Tot nadere toelichting van de overheid kunnen wij deze helaas niet door laten gaan. Indien de regels versoepeld worden ontvangen wij jullie natuurlijk graag bij ons in het park! Lees hier meer over jouw schoolreis bij Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe!

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha is een speel- en pretpark in één. De locatie is zeer geschikt voor schoolreisjes voor kinderen tot en met groep 6. Kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken in de vele attracties en klimtoestellen. Wij zijn uitgekozen tot ANWB’s leukste uitje van Friesland! Kortom: de perfecte locatie voor een schoolreisje in Friesland!

Eten en drinken

Een schoolreis zonder zorgen. Wij hebben overal aan gedacht, ook aan eten en drinken voor de kinderen en begeleiders. Voor schoolreisjes hebben wij een speciaal smikkelmenu samengesteld. Dit menu bestaat uit limonade voor de hele dag, frites met mayonaise en een ijsje. Het is uit te breiden met een snack. Meesters, juffen en andere begeleiders kunnen de hele dag onbeperkt koffie, cappuccino en thee krijgen. Het smikkelmenu kun je van tevoren reserveren. Wij zorgen ervoor dat het voor jullie klaarstaat op een afgesproken tijdstip!

Educatief schoolreisje

Hoe leuk is dat! Een dag ontspanning, maar toch met een educatief vleugje. Het verkeerspark is onderdeel van Duinen Zathe. Op dit trapcircuit zijn de kinderen zelf de chauffeur. Ze leren hier alles over inparkeren, invoegen en tanken bij het tankstation. Verkeersborden, rotondes en stoplichten, je komt ze allemaal tegen op het verkeerscircuit. Agent Bromsnor gaat dit seizoen extra goed controleren: weet iedereen de verkeersregels? Hij geeft vanuit de verkeerstoren instructies aan de kinderen. Wie niet stopt voor het rode verkeerslicht, die krijgt natuurlijk een bekeuring. Een leuke combinatie van ontspannen en leren. Als kers op de taart kunnen de kinderen hun eigen rijbewijs halen! Zo gaan zij na een onvergetelijke dag naar huis met een leuk souvenirtje.

Schoolreisdeal

Entree + drinken + friet + ijs
11,00 p.p.

Reserveer alvast deze deal

Nóg meer redenen voor jouw schoolreis bij Duinen Zathe!

  • Gratis parkeren
  • Veilig, overzichtelijk en kindvriendelijk park
  • Weersonafhankelijk (attracties en speeltoestellen zowel binnen als buiten)
  • Compleet verzorgde dag inclusief eten en drinken

Plan alvast jouw schoolreisje naar Duinen Zathe

Reserveer alvast online jouw schoolreis. Indien de regels versoepeld worden, ontvangen wij jullie graag!

Reserveer je schoolreisje

Kom binnenkort ook langs!

bestel hier alvast online je kaartjes

Bestel nu je e-tickets

Onze leukste attracties

in welke attractie ga jij altijd vaker dan één keer?


Schoolreis
Super Nova

Heb jij altijd al willen weten hoe het voelt om door de golven te surfen? Vandaag ben jij een echte surfer! Hopelijk heb je geen hoogtevrees..

Schoolreis
Flying Heli's

Helikopter, helikopter. Vanaf boven heb je een fantastisch uitzicht over het park. Vlieg je mee?

Schoolreis
The London City Coaster

Alleen voor echte waaghalzen! Met het hoogste punt van 14 meter is The London City Coaster alleen geschikt voor echte bikkels. Hou jij van snelheid en heb je geen hoogtevrees?

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!